Praktisk info

Tidsbestilling

1/1 2019 har vi ndført Tid Samme Dag. Læs mere under tidsbestilling.

Tidsbestilling til konsultation hos læge eller sygeplejerske kan ske hver dag på telefon 47720022 mellem 9.00 og 12.00. Efter dette tidsrum kan akuttelefonen benyttes ved akut opstået sygdom på 47724969.

Vi tilstræber at alle patienter  skal bestille tid elektronisk , samt forny recepter og foretage e- konsultation med læge eller sygeplejerske. Dette foregår via “Selvbetjeningslinket”

Åbningstid
Mandag, tirsdag, onsdag, torsdag: 8-16. Om fredagen deltager vi i en vagtring med de øvrige klinikker i Frederiksværk. Når vores klinik ikke har vagten lukker vi kl. 13.00. Når vi har vagten er klinikken åben til kl. 16.00. Tirsdag og onsdag er der mulighed for konsultation til kl 16.30, kun til Tid Samme Dag.

I weekenden og efter kl. 16.00 kan  akut telefonen kontaktes på 1813. Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten under nyttige links. Ved akut  opstået livstruende sygdom skal du ringe 1-1-2

Akutlæge:
Vi bestræber os på dagligt at have en akutlæge som tager sig af al akut opstået sygdom. Akuttelefonen : 47724969. Denne besvares i hele klinikkens åbningstid ved akut opstået sygdom, som ikke kan vente til telefontiden mellem 8-9 hos lægerne eller 9-12 ved sekretærerne.

Receptfornyelse
Fornyelse af recepter foregår elektronisk (se under tidsbestilling), evt  telefonisk henvendelse hver dag mellem 9-12.

OBS medicin skal IKKE fornyes via sundhed.dk/minmedicin, da vi ikke har mulighed at besvare ændringer eller lignende igennem den APP, derfor fornyelse via selvbetjening på vores hjemmeside strandvejslaegerne.dk

Telefonkonsultation.

Du har mulighed for telefonisk at tale med lægerne dagligt mellem 8-9. I dette tidsrum varetages spørgsmål vedrørende akutte problemstillinger, svar på blodprøver eller andre spørgsmål som kan klares over telefonen. Ved bestilling af tid til ikke akut konsultation samt receptfornyelser henvises til telefontiden hos sekretærerne mellem 9-12.

E-mailkonsultation

Du har mulighed for at skrive mail til os via “selvbetjeningslinket”, her kan der fx. gives svar på blodprøver, råd vedrørende korte afgrænsede problemstillinger som ikke kræver fremmøde. Vær opmærksom på at e-mail ikke kan bruges i forbindelse med akut opståede problemer, da skal der rettes telefonisk henvendelse. OBS: Der kan være svartid op til 5 hverdage.

Ventetid
Du vil som patient opleve, at der ofte vil være ventetid på konsultation hos lægen såvel som sygeplejersken. Vi gør vores yderste for at give den mest optimale behandling til vore patienter, men vi vil i perioder opleve, at der er ventetid både til planlagte konsultationer, men også når man som patient møder på en akut tid. Vi arbejder med levende mennesker, og det er ikke altid vi kan planlægge dagligdagen som vi ønsker. Der bliver i sundhedsvæsenet lagt flere og flere opgaver ud til den praktiserende læge og kravet om/behovet for at få en konsultation hos lægen er støt voksende. Derfor må man forvente, at der kan forekomme ventetid.

Afbud
Skulle du blive forhindret i at møde op til den aftalte tid, så husk at melde afbud i god tid, så andre patienter kan få glæde af dit afbud og dermed få en hurtigere tid.